Descrierea Unei Persoane in Engleza & Franceza

By | November 12, 2019
 •  
 •  
 •   
 •  

Descrierea persoanelor în limba engleză ? Describing people in english

Cum te-ai descrie?

Dacă pare o întrebare dificilă, e în regulă!

Chiar și vorbitorii nativi uneori le este greu să vorbească despre ei înșiși în limba engleză.

Descriindu-te, chiar îți spui oamenilor cum ești.

Poți să spui cuiva cum arată.

Poți să spui care este personalitatea ta.

S-ar putea chiar să spuneți de unde vă aflați sau unde lucrați.

Există multe modalități diferite de a descrie o persoană!

Indiferent dacă vă descrieți pe voi înșivă sau pe altcineva, știind care sunt câteva dintre aceste moduri diferite, puteți fi de mare ajutor.

De ce să descriu pe cineva?

Noi îi descriem pe oameni tot timpul. De exemplu, ați putea spune prietenilor dvs. cum este șeful dvs. S-ar putea să-i spui sorei tale cum arată tipul acela drăguț pe care l-ai văzut.

Chiar și în afara conversațiilor de zi cu zi, este foarte util să știi cum să descrii oamenii. Descrierile sunt folosite foarte mult în cărți, articole și alte tipuri de comunicări în limba engleză.

Citirea sau auzirea unei descrieri a unei persoane vă pot oferi o idee mai bună despre cum arată sau se comportă.

Care sunt modalitățile diferite de a descrie oamenii?

Să presupunem că doriți să descrieți un prieten, un membru al familiei sau un șef. Veți folosi probabil câteva informații.

Aspectul este ceea ce arată cineva în exterior.

Manierismul este modul în care cineva acționează sau se comportă.

Trăsăturile caracterului sunt lucrurile mici care fac pe cineva care sunt. Cu alte cuvinte, ele alcătuiesc personalitatea cuiva.

Emoțiile sunt ceea ce simte cineva la un moment dat.

În acest post, vom trece peste vocabularul util pentru a descrie toate acestea.

 

DESCRIERE O PERSOANĂ: Exemple de întrebări și răspunsuri pentru examenul de vorbire IELTS

Partea 1 :

Descrie-te fizic.
– De fapt, am un aspect tipic asiatic, și am un aspect tânăr și arată tânăr de vârsta mea de când sunt mic. Am un ten frumos, ochii mici și părul negru și de umăr.

Descrie-te emoțional

– Pentru a fi sincer, sunt o persoană sensibilă când vine vorba de familia mea. Cu toate acestea, sunt o persoană care nu-mi pierde ușurința, pentru că sunt răbdătoare și grijuliu pentru alți oameni.

În ce mod sunteți asemănător cu prietenii dvs.?

– Bine, pot spune că avem multe în comun, mai ales când vine vorba de interesele noastre. De asemenea, toți prietenii mei sunt de încredere și ușor ca mine, plus noi toți suntem extroverți.

Sunteți asemănători sau diferiți de fratele / surorile dvs.?

– De fapt, pot spune că sunt aproape asemănător cu surorile mele, de vreme ce noi toți ne plăcem aceleași lucruri. În plus, pot să spun că adesea ne comportăm și reacționăm la anumite chestiuni, cum ar fi provocările și obstacolele de viață.

Descrierea Unei Persoane

Partea 2 :

Descrieți pe cineva care vă place în familia dvs. Ar trebui sa spui:

ce tip de site web este

Ce personalitate are el
De ce îți place această persoană
și de ce o considerați utilă.

Desigur, avem cu toții pe cineva care ne place cel mai mult în familia noastră. Personal, îmi place cel mai mult tatăl meu și îl consider unul dintre cei mai buni prieteni și eroi ai mei.

Din punct de vedere fizic, este un bărbat bun și are un aspect tânăr, are o înălțime medie și are un ten frumos și, de asemenea, nasul lui ascuțit complimentează părul său negru, de fapt avem o asemănare izbitoare.

 

Descrierea unei persoane mama

Pot spune că nu are doar aspectul bun, ci și o inimă bună. Pentru mine, el este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată, căci este dispus să-i dea altora o mână fără să aștepte ceva în schimb.

Mai mult decât atât, el este într-adevăr o persoană foarte răbdătoare, mai ales în tratarea obstacolelor din familia noastră, deși este uneori strictă.

Fără îndoială, el este o persoană plină de sticlă, care mă inspiră cel mai mult, indiferent cât de greu este situația cu care ne confruntăm.

În cele din urmă, el este pilula mea fericită, pentru că are un bun simț al umorului și al asigurătorului de sine, care mereu aruncă glume; de aceea mă face mereu să zâmbesc în ciuda unor dificultăți cu care mă confrunt.

Evident, el este cel mai bun tată din lume și îmi place de multe motive. În primul rând, este inspirația mea pentru viața mea, pentru că am văzut cum a stat în continuare în mijlocul furtunii din familia noastră.

Descrierea unei persoane compunere

În al doilea rând, el este modelul meu de rol, deoarece este dispus să-și sacrifice propria fericire din dragul nostru și vrea tot ce e mai bun pentru noi toți. Deci, dacă voi alege între tatăl meu și lumea aceasta va oferi, cu siguranță nu voi ezita să-mi aleg tata.

Partea 3:

Ce credeți că sunt cele mai importante calități pe care prietenii să le aibă?

(Răspundeți) Ei bine, sunt convins să-mi aleg prietenii. Pentru a fi sincer, prefer prietenii care au același interes cu mine, așa cum se spune și “păsări cu aceleași pene”.

 

(Explicați) În plus, a fi răbdător, de asemenea, esențial, deoarece cred că este o cheie importantă pentru o prietenie de lungă durată.

Ce tipuri de personalitate credeți că sunt mai puțin susceptibile de a suferi de stres sau anxietate?

(Răspuns) Pe baza experienței mele, pot spune că optimizarea este de fapt vitală (Explicați) pentru că stresul sau anxietatea sunt rezultatul gândirii negative. Deci, dacă sunteți mereu pozitivi în legătură cu viața, probabil că aveți o inimă fericită, prin urmare, veți trăi o viață fără stres.

Este atractivitatea o calitate care merită vizată?

(Răspunde) Nu cred, așa cum cred că aspectul fizic nu durează o viață.

 

(Explică) Cred cu tărie că personalitatea noastră personală contează cel mai mult, deoarece este ceva ce nu ne putem pierde sau furat de la noi.

(Exemplu) De exemplu, când îmbătrânim, valoarea chipului destul de încet se estompează, dar personalitatea ta este pentru totdeauna.

Deci, este necesar pentru noi să ne concentrăm nu numai pe atractivitate.


 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *