POZE CU MESAJE DE DRAGOSTE – POEZII Trsite IN ENGLEZA

By | November 3, 2020
 •  
 •  
 •   
 •  

Poze cu mesaje trsite 2020 : Când vine vorba de a vă exprima dragostea, alegerea cuvintelor potrivite este cel mai important lucru.

Nu contează cât de mult iubești pe cineva, dacă nu reușești să creezi arta de a alege cuvinte potrivite pentru mesajele tale romantice, toate eforturile tale de a le face să-și dea seama că vor merge în zadar. Poezii de dragoste in engleza.

 

Toate mesajele de dragoste romantice pe care le-am compilat aici vă ajută să găsiți mesajele romantice perfecte pentru ea.

 

Explorați mesajele romantice realizate în mod unic și alegeți-l pe cel potrivit pe care îl considerați cel mai bine pentru iubitul vostru.

 

Trimite-le prin mesaj text pentru a le face să simtă căldura iubirii tale.

Spune-le cât de mult te îngrijești cu aceste mesaje romantice extraordinar de extraordinare.

 

Poze cu Mesaje de dragoste pentru iubită

 

Inima mea îți aparține și nu vrea altceva decât tu. Tu ești motivul zâmbetului și al fericirii mele. Te iubesc!

Lumea mea era atât de goală și întunecată, încât mi se părea atât de lipsită de sens. Dar când te-am întâlnit, deodată mi s-a părut că cerul peste mine s-a luminat cu mii de stele. Te iubesc!

 

Visam la un înger care să vină în viața mea și să-l dușesc cu dragoste nelimitată. Atunci m-am trezit și te-am văzut.

Mi-am dat seama că realitatea este mai frumoasă decât visul meu. Sunt norocos să te am!

Este greu să găsești pe cineva care este dispus să rămână cu tine în fiecare zi și în jos din viața ta. Mă simt binecuvântat să te am în viața mea pentru că știu indiferent ce se întâmplă nu vei înceta niciodată să mă iubești!

Dragostea nu poate fi niciodată măsurată. Nu poate fi resimțit decât. Mi-ai pictat viața cu culorile cerului. Nu vreau altceva atât timp cât dragostea ta este cu mine!

 

Poze cu mesaje trsite 2020

Inima atinge-love-mesaje-si-citate

Chiar dacă stelele nu reușesc să strălucească și luna refuză să lumineze lumea, știu că nu am de ce să mă tem. Am îngerul meu păzitor să mă îngrijească, să aibă grijă de mine și să mă iubească pentru totdeauna. Te iubesc!

Aștept cu nerăbdare fiecare nouă zi cu dorința de a-mi petrece întreaga viață cu tine. Dragostea mea pentru tine este tot mai puternică și mă pierd încet-încet.

De când ai intrat în viața mea, a existat un capitol înaintea ta și nu va mai exista niciun capitol după tine. Este doar despre tine și tot despre tine!

Sper să știi că oriunde aș merge sau orice aș face, te am mereu în minte. Mulțumesc că mi s-a întâmplat, dragoste.

În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu, că a trimis un înger ca tine în viața mea. Esti unic. Te iubesc atat de mult.

Citește mai mult: 50+ mesaje de dragoste pentru iubită

Mesaje de dragoste pentru iubit

Este mare noroc să ai pe cineva ca tine ca prieten. Mă simt binecuvântat în fiecare zi și în fiecare moment pentru acest dar.

Te voi iubi până la ultima mea respirație, indiferent de ce ne aduce viața înaintea noastră!

Cu cât petrec mai mult timp cu tine, cu atât mă îndrăgostesc mai mult de tine în fiecare zi. Ai o inimă foarte blândă și frumoasă pe care promit că o să am grijă de toată viața mea. Te iubesc!

Îmi umpli inima cu nenumărate bucurii de fiecare dată când zâmbești. Este un privilegiu pentru oricine să te poată iubi! Mă simt norocos în fiecare moment!

Ei spun că dragostea nu poate fi văzută, ci poate fi simțită. Dar au greșit. Am văzut-o de multe ori. Am văzut adevărată dragoste pentru mine în ochii tăi. Și este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată!

Eram pierdut și fără speranță. Dar am continuat să mă rog pentru ca un salvator să vină în viața mea. Dumnezeu mi-a acceptat rugăciunea și te-a trimis. Acum îți datorez viața mea pentru eternitate. A vă iubi nebun este singurul lucru pe care îl pot face perfect!

Mulțumesc că ai fost acolo pentru mine mereu. Nu am cunoscut niciodată pe nimeni care să poată iubi cu o asemenea intensitate. Pentru mine, ești cel mai bun iubitor din această lume. Nu pot să nu te iubesc profund.

Poezii de dragoste in engleza

Viața mea era goală și inima mi-a devenit rece. Atunci ai intrat în viața mea, mi-ai făcut inima să se încălzească cu dragostea ta și viața mea plină de fericire. Iubesc pentru asta!

Dragostea ta pentru mine este una de fel. Nimeni pe această lume nu mă poate și nu mă va iubi așa cum o faci tu. Ești cea mai strălucitoare stea care îmi luminează viața în fiecare zi.

Îmi place cum mă faci să mă îndrăgostesc nu numai de tine, ci și de tot, nou. Ești dragul meu drag. Te iubesc atat de mult.

În caz că nu știți, sunteți nu. 1! Vă mulțumim că ați lipit prin gros și subțire. Te iubesc până la lună și înapoi. Iubit.

Citește mai mult: 50+ mesaje de dragoste pentru iubit

 

Mesaj de dragoste pentru soție

Pentru că ești în viața mea, totul pare perfect și nimic nu este în afara echilibrului. Te iubesc pentru ca mi-ai facut viata din rai.

Ești cel mai mare confort și inspirația mea cea mai mare. Ești motivul pentru care viața mea este atât de frumoasă și visele mele sunt atât de colorate.

O soție atât de uimitoare ca tine nu vine de pe acest pământ, ei vin direct din cer. Ești cea mai perfectă soție din toate timpurile!

 

Inima care atinge mesajele și liniile de dragoste

A te căsători a fost un basm care s-a făcut adevărat pentru mine. Trăiesc în continuare într-o fantezie și tot creditul pentru asta este pentru tine. Te iubesc!

Ești genul de soție pentru care își dorește fiecare bărbat. Ești acea zână care intră într-un vis și nu dispare niciodată nici atunci când visul s-a încheiat.

Unii oameni devin mai dulci pe măsură ce îmbătrânesc, iar unii iubesc devin mai puternici odată cu trecerea timpului. Primul este adevărat pentru tine, iar al doilea este pentru mine!

Vă mulțumesc că ați fost soția mea, mulțumesc că mi-ați oferit multe motive pentru a-mi trăi viața la maxim. Tu esti cel perfect.

Îmi place cum continui să-mi iei respirația de fiecare dată. Te iubesc atât de mult, dragă. Ești un epitet al frumuseții.

 

Citește mai mult: 40+ mesaje de dragoste pentru soție

 

Mesaj de dragoste pentru soț

Ești perfect chiar și cu toate imperfecțiunile tale. Ești uimitor, chiar și în momentele în care ești enervant. Te iubesc pentru toate!

Găsesc liniștea când mă ascund în brațele tale. Simt confortul când mă atingi. Nu vreau nimic mai mult decât tine și nimic mai puțin decât tine!

Mi-ai dat toate motivele să te iubesc, dar te iubesc pentru tot ceea ce ești și pentru tot ceea ce nu ești. Te iubesc azi, maine si in fiecare zi!

Tu ești puterea și puterea mea. Mă faci să speri chiar și atunci când nu mai există nicio speranță.

Tu ești comoara pe care am căutat-o ​​toată viața mea!

Pentru tot ceea ce m-ai binecuvântat, nu pot decât să promit că viața, dragostea și lumea mea vor fi întotdeauna pentru tine!

Mi-ai capturat sufletul cu dragostea ta necondiționată pentru mine. Aș vrea să te fac să simți la fel de multă dragoste pe cât mă faci să mă simt mereu!

În această viață Dumnezeu m-a binecuvântat cu multe lucruri, dar cel mai bun este, evident, tu, dragul meu soț. Te iubesc până când moartea ne rupe.

A te trezi alături în fiecare zi nu este altceva decât o pură binecuvântare. Ai toată inima mea, soare. Mulțumesc că mi-ați fost soț.

Citește mai mult: 40+ mesaje de dragoste pentru soț

Mesaje de dragoste romantică
Puteți termina de numărat stelele pe cer, dar niciodată nu puteți termina de numărat iubirea pe care o am pentru voi. Pentru că inima mea este plină de dragoste infinită pentru tine!

Cele mai mari fantezii ale mele sunt cele care încep cu tine și se termină cu tine. Tot timpul esti in mintea mea. Te iubesc cu adevărat nebunesc și profund!

Tu ești regina inimii mele. Inima mea găsește plăcere să vă urmeze comenzile oricând și de fiecare dată. Tu esti cel pe care il iubesc!

Trăiesc în fiecare zi sperând să mă trezesc într-o zi cu tine lângă mine. Nimic nu mă poate face mai fericit decât o zi care începe cu tine și se termină cu tine!

Mesaje de dragoste inimă atingând citate de dragoste

Îmi doresc dragostea ta în fiecare moment al vieții mele. Inima mea bate pentru tine, iar mintea mea curge pe gândurile tale.

 

Am o cameră specială în inima mea. Nimic nu poate ocupa asta decât tu. Vă trimit o cutie plină de dragoste, dragă mea!

Am nevoie de o viață întreagă pentru a-L aprecia pe Dumnezeu că te-a adus în viața mea. Tot ce îmi doresc acum este să vă dedic această viață în a vă iubi!

 

Sunt atât de pierdut în a te iubi încât nu știu cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simt pentru tine. Niciun cuvânt nu poate descrie dragostea mea pentru tine!

Nu știu dacă simți la fel, dar simt iubirea în aer. De fapt, îl simt oriunde merg și în tot ceea ce fac. Cu siguranță sunt îndrăgostită de tine!

Dragostea mea pentru tine nu se termină niciodată și oricât de grea devine viața, voi fi mereu acolo pentru tine, așa cum ai fost pentru mine. Te iubesc dragă.

Petrecerea timpului cu tine vindecă sănătatea mea mentală. Mă poți vindeca ca nimic altceva, bucuros că te am în viața mea. Multumesc, draga. Te iubesc atat de mult.

Mesaj de dragoste profundă
Iubirea are puterea de a transforma cele mai grele dintre inimi, are puterea de a vindeca și puterea de a mângâia și răscumpăra. Știu asta pentru că am văzut ce îmi face dragostea ta.

Am văzut cea mai adevărată și cea mai pură formă de iubire din tine. Nu am nevoie de nimic altceva în viață atâta timp cât am iubirea ta. Mulțumesc că mă iubești atât de sincer și cu adevărat!

Dacă există ceva în viață nu aș dori să mă schimb, este șansa să te cunosc sau să te îndrăgostesc de tine.

Ochii tăi strălucitori, zâmbetul frumos, buzele dulci și întreaga ta ființă mă hipnotizează doar cu sentimente pe care le ador.

Deoarece niciun om nu poate trăi fără aer, nu pot trăi fără tine. Te iubesc până nu-ți rămâne respirație în mine.

Tu ești centrul fanteziei mele pentru că te iubesc mult mai mult decât soarele decât să-mi luminezi ziua și luna care menține noaptea trează.

Voi fi pentru totdeauna recunoscător lui Dumnezeu că m-a dăruit vouă. Nu ești doar soțul / iubitul meu, ești cel mai bun prieten al meu. Știu că pot conta întotdeauna pe tine. Te iubesc atat de mult.

Căci nu în urechea mea mi-ai șoptit, ci în inima mea. Nu buzele mele te-ai sărutat, ci sufletul meu.

Nu am crezut niciodată în dragoste la prima vedere. Dragostea cu siguranță necesită timp pentru a se dezvolta. Și mă bucur că am ales să las dragostea mea pentru tine să crească în fiecare zi. Merită să aștepți. Te iubesc.

Zâmbetul tău este răsăritul meu și sărutul tău este apusul meu. Vă mulțumesc că sunteți cel mai minunat prieten și însoțitor și mi-ați făcut ziua frumoasă, în fiecare zi!

Promit să fiu îngerul tău păzitor, cel care te face să zâmbești când ai chef. Cel care îi pasă de tine decât de sine. Cel care te va iubi până la sfârșitul timpului. Te iubesc.

Mulțumesc, dragă / moșule, ești acolo când mă simt trist, ești acolo când starea mea de spirit este rea, mă sprijini mereu în viață, ești singurul motiv pentru care supraviețuiesc, te iubesc!

Citește mai mult: Mesaje de dragoste bună dimineața

Inima care atinge mesajele de dragoste
Te iubesc pentru ca esti cel mai adevarat iubit al meu, cel mai mare prieten si cel mai fidel partener. Fără tine viața mea nu este altceva decât un ocean de praf.

Nici o teamă nu mă poate atinge, cu excepția fricii de a te pierde. Nu am iubit niciodată pe nimeni atât de mult înainte. Singura mea speranță în viață ești tu. Te iubesc!

Atâta timp cât sunteți în viața mea, nu am absolut niciun motiv să fiu trist. Doar tu îmi poți oferi tot ce îmi doresc în viață. Te iubesc pentru asta!

Visez la o lume în care tu și am trăi o mie de ani să ne iubim. Știu că nu mă voi obosi niciodată să te iubesc.

 

Tu insemni totul pentru mine. Fără tine, totul este plictisitor și lipsit de sens. Vreau să fiu alături de tine pentru o eternitate și multe altele. Te iubesc dragă!

 

Pot merge la orice întindere pentru a-mi apăra dragostea pentru tine. Am o singură dorință în inima mea și asta te are ca iubit al meu. Te iubesc!

Acum că mi-ai furat inima de la mine, sper că ai aflat deja că există doar dragoste pentru tine și nimic altceva.

Am văzut ceva complet diferit în tine, adică capacitatea de a iubi necondiționat oamenii. Pentru mine, sunteți ca o floarea-soarelui în praf. Te iubesc!

Mesaj de dragoste din inimă
Atotputernicul te-a ales să-mi fii sufletul meu, întrucât nimeni altcineva nu mă poate înțelege mai bine decât tine. Te iubesc, stai cu mine mereu.

M-ai făcut să-mi dau seama că iubirea este cel mai bun sentiment pe care îl poate simți orice om. Vă mulțumesc că ați venit în viața mea. Te iubesc.

Nu-mi imaginez că supraviețuiesc tuturor greutăților vieții mele fără dragostea și sprijinul tău. Ține-mi mâinile strâns pentru totdeauna. Te iubesc.

Am fost binecuvântat de Atotputernicul cu o bijuterie atât de prețioasă ca tine. Nu te voi lăsa să pleci niciodată. Te iubesc.

Fiecare moment pe care l-am petrecut cu tine mi se pare comori. Vă voi păstra pe voi și aceste comori pe toată durata vieții. Nu te voi lăsa niciodată să pleci de la mine. Te iubesc.

Nu trebuie să fiu cunoscut de întreaga lume, îmbrățișările și sărutările voastre sunt tot ceea ce îmi doresc. Continuă să mă iubești așa pentru totdeauna. Te iubesc.

Dulce te iubesc Mesaje
Când privesc în ochi, mă pierd în imensitatea unui ocean plin de iubire. Mă simt norocos pentru că ești în viața mea. Te iubesc!

Într-o zi aș putea scrie o poezie pentru a-ți descrie frumusețea, sau o melodie pentru a-mi exprima afecțiunea pentru tine. Dar acum, tocmai mi-am pierdut dragostea!

A te iubi sunt singurele lucruri care fac ca viața mea să merite să trăiesc. Mă bucur de fiecare clipă pe care o petrec să te iubesc. Tu ești soarele meu în viață!

Te-am iubit de mai multe ori decât m-am iubit pe mine însumi. Sunteți motivul pentru care sunt fericit și plin de speranță întotdeauna. Te iubesc atat de mult!

Când sunt cu tine, tot ce fac este să mă rog lui Dumnezeu să oprească timpul să curgă. Tot ce îmi doresc în viață este să petrec o veșnicie cu tine. Te iubesc, dragă!

Dacă mă întrebați de ce te iubesc atât de mult, aș spune pentru că văd o bucată din mine în tine și pentru că mă lași să fiu eu însumi când sunt cu tine.

Ai preluat controlul inimii mele din momentul în care te-am întâlnit. Acum proprietarul inimii mele ești tu. Ai grijă de ea și dă-i ce vrea. Te iubesc!

Trăiam o viață alb-negru până când te-am cunoscut. Ai adus culori în ea și acum văd curcubee peste tot. Te iubesc! Poze cu mesaje trsite 2020

 

 


 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *